SAMSUN / ATAKUM - Şehit Polis Demet Sezen Özel Eğitim Anaokulu

Şehit Polis Demet Sezen Özel Eğitim Anaokulu

Büyükoyumca Mahallesi 5374.Sokak No20 Atakum/SAMSUN
Vizyon
Okul öncesi ve özel eğitim alanında dünya ölçütlerinde hizmet veren; dinamik ve yaratıcı, fiziksel donanımıyla kendini sürekli geliştiren, projeler üreten, yenilikleri yakından takip ederek en iyi özel eğitim anaokulu olabilmek.
Misyon
Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; kültürel ve manevi değerlere bağlı, bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, demokratik yönetim ve yaşam tarzını benimsemiş, adaletli, saygılı, ahlâklı, çalışkan, uyumlu, kendi problemini çözen, girişken, katılımcı, çevresini koruma bilincine sahip, kültürü ve sanatı seven, bireysel farklılıkların ayrıştırılmadan bütünleştirilerek, her çocukta var olan potansiyeli en üst düzeye çıkararak bireyleri ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim/Öğretim
Tramvay - Ring - Belediye Otobüsü
Servis Bilgisi
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi özel eğitim grup öğrencileri için servis ayarlanmış olup evden okula ve okuldan eve ulaşım sağlanmaktadır. Erken Çocukluk Özel Eğitim Birimi öğrencileri için servis imkanı bulunmamaktadır.
Büyükoyumca Mahallesi 5374.Sokak No:20 Atakum/SAMSUN
İl Merkezine 17 Km - İlçe Merkezine 3 Km